Παράσχος: Τεράστιας σημασίας νίκη

Ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα της Καλλονής, με τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Παράσχο, να στέκεται στην τεράστια βαθμολογική σημασία της νίκης και να εκφράζει την ικανοποίηση του για το ότι η ομάδα του παρέμεινε αήττητη για 15ο σερί ματς."Πετύχαμε ακόμα μία νίκη που είχε τεράστια βαθμολογική σημασία και συνεχίσαμε το αήττητο 15 αγωνιστικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, παρ’ όλο που ο αντίπαλος ήρθε και έπαιξε πολύ κλειστά.

Θέλει τεράστια υπομονή, σήμερα δεν μπορώ να πω ότι την είχαμε. Απλοποιήθηκαν τα πράγματα όταν έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες.

Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι για να το τελειώσουμε με λιγότερη κούραση, καθώς μας περιμένουν δύσκολα ματς με Αστέρα, Ολυμπιακό και Λιβαδειά.

Απέδειξε αυτή η ομάδα ότι έχει μια σταθερότητα, έσπασε κι άλλα ρεκόρ τη φετινή σεζόν. Ερχόμαστε από κεκτημένη ταχύτητα και θέλουμε να τη διατηρήσουμε και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος", είπε αρχικά ο προπονητής του Ατρομήτου.

Για τη συνέχεια και τα αγωνιστικά προβλήματα, υποστήριξε: "Αύριο θα δούμε αν είναι ανησυχητικό του Παπαδόπουλου, πιστεύουμε ότι δεν θα είναι θλάση, αλλά σφίξιμο.

Πιστεύω θα παίξει ο Ναπολεόνι, ίωση είχε. Ο Φωτάκης είναι λίγο πίσω, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να υπολογίζουμε εκεί, το έδειξαν και τα εργομετρικά, θέλει λίγο να κάνουμε υπομονή".

Σχετικά άρθρα