Μετά τον Ρομπέρτο, Κάμπελ!

Τις διαδικασίες απόκτησης του Τζόελ Κάμπελ από την Αρσεναλ έχει ξεκινήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος φιλοδοξεί να κάνει ακόμη ένα μεγάλο deal μετά τη μεταγραφή του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά, τόσο στην επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο Λιμάνι, όσο και στις καλές σχέσεις που διατηρούν οι ερυθρόλευκοι με τους "κανονιέρηδες", σε επίπεδο διοικήσεων. Φυσικά, όταν τα χρήματα μπαίνουν στη μέση, οι σχέσεις (καλές ή κακές) παραμερίζονται για λίγο…

Η Αρσεναλ κοστολογεί τον Κοσταρικανό μέσο στα 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια, μπορούν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση των Άγγλων, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν χωράει στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ.

Φυσικά και δεν είναι εύκολη υπόθεση η απόκτησή του, αφού ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει πριν από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, στο οποίο θα πάρει μέρος ο 21χρονος με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Κι αυτό γιατί υπάρχει η πιθανότητα (μικρή, αλλά υπάρχει) η τιμή του να ξεπεράσει ακόμα και τα χρήματα που ζητάει σήμερα η Αρσεναλ.

Το νεαρό της ηλικίας του, σε συνδυασμό με την προσφορά του στην ομάδα, τον λίγο καιρό που φοράει τα ερυθρόλευκα, αλλά και την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, είναι μεγάλο δέλεαρ για τη διοίκηση των πρωταθλητών να κάνει την κίνηση για την απόκτησή του, δεδομένης και της αξίας μεταπώλησης.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να μην παίζει μόνος του, αφού για τον Κάμπελ ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Φενέρμπαχτσε. Κι αν αποφασίσουν οι Τούρκοι να μπουν στο "χορό" της απόκτησής του, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει αντίπαλο ένα γερό… πορτοφόλι. Ο Μαρινάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού με καμία ομάδα και θα προσπαθήσει να τελείωσει αθόρυβα ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή, όπως έκανε στην περίπτωση του Ρομπέρτο.

Σχετικά άρθρα