Αρχική / More / Celebrity news / Χαϊκάλης για λίστα ΣΔΟΕ: Εγινε λάθος με το συγκεκριμένο τιμολόγιο
Χαϊκάλης για λίστα ΣΔΟΕ: Εγινε λάθος με το συγκεκριμένο τιμολόγιο  thumbnail

Χαϊκάλης για λίστα ΣΔΟΕ: Εγινε λάθος με το συγκεκριμένο τιμολόγιο

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας για την αναφορά του ονόματος τους στη λίστα του ΣΔΟΕ και τη φορολογική παράβαση συνολικού ύψους 55.000 ευρώ, για τη χρήση του 2007, παραδέχθηκε τις ευθύνες του, όμως διευκρίνισε πως το συγκεκριμένο τιμολόγιο δεν είναι προϊόν ξεπλύματος μαύρου χρήματος.


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Χαϊκάλης ανέφερε "συνίσταται αδίκημα, δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου, αλλά δεν έγινε σκόπιμα, δεν ενέχεται σκοπιμότητα. Εκ παραδρομής δεν κόπηκε το συγκεκριμένο τιμολόγιο δεν είναι προϊόν ξεπλύματος μαύρου χρήματος". Ο βουλευτής ανέφερε ότι το 2007 είχε δηλώσει στην εφορία πολλαπλάσια έσοδα. "120.000 ευρώ δήλωσα, να κρύψω 15.000 το θεωρώ κουταμάρα" ανέφερε χαρακτηριστικά. "Δεν μου εδόθη και δεν πήρα παραστατικό. Ναι φταίω, επρόκειτο για μια διαφήμιση στην επαρχία" σημείωσε.


Παράλληλα πρόσθεσε, όμως, ότι η φορολογική παράβαση δεν έγινε σκόπιμα και ότι έχει γίνει συνεννόηση με τον ΣΔΟΕ για τη ρύθμισή του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X