Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Ο Πούτιν στο δόκανο των γκέι -Με νόμο τους στέλνει σε στρατόπεδα
Ο Πούτιν στο δόκανο των γκέι -Με νόμο τους στέλνει σε στρατόπεδα  thumbnail

Ο Πούτιν στο δόκανο των γκέι -Με νόμο τους στέλνει σε στρατόπεδα

Το άκρον άωτον του παραλόγου συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη αφού ο πολύ λογικός νόμος Πούτιν που δεν επιτρέπει την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας στα ανήλικα παιδιά (υπάρχει κάτι πιο λογικό από αυτό; ένας ενήλικος μπορεί να είναι ότι θέλει, όχι όμως να κατευθύνει προς τα εκεί και μικρά παιδιά) έχει βρεθεί στο στόχαστρο των κέντρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα οποία κινητοποιούν τους γκέι και τα ΜΜΕ σε όλον τον πλανήτη εναντίον του Ρώσου Προέδρου χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει επιχείρημα.

 

Δύο ημέρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, διαδηλωτές απ' όλο τον κόσμο βγήκαν στους δρόμους ακολουθώντας το κάλεσμα της ΜΚΟ All Out -Όλοι Έξω.

 

Σε 19 πόλεις του κόσμου, από τη Νέα Υόρκη ως τη Μελβούρνη, περνώντας από το Παρίσι και την Αγία Πετρούπολη οι διαδηλωτές κατήγγειλαν τον ρωσικό «αντι-γκέι» – όπως τον χαρακτηρίζουν – νόμο ο οποίος προβλέπει βαρύτατες ποινές και φυλάκιση σε όσους κάνουν «προπαγάνδα για ομοφυλόφιλες σχέσεις» ενώπιον ανηλίκων και απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από τη Ρωσία σε ξένα ζευγάρια ομοφυλοφίλων (και αυτό σωστό, αν και στα ντόπια ζευγάρια δεν το απαγορεύει, συνεπώς προς τι οι φωνασκίες;).

 

Η ομοφυλοφιλία εθεωρείτο στη Ρωσία ως το 1993 έγκλημα και ο ένοχος μπορούσε να φάει ως 8 χρόνια σε στρατόπεδο. Ως το 1999 εθεωρείτο εγκεφαλική ασθένεια.

 

Ο ρωσικός πληθυσμός παραμένει απόλυτα εχθρικός απέναντι στους ομοφυλόφιλους, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Ουσιαστικά τα παγκόσμια ΜΜΕ κρίνουν γονίδιο τον ρωσικό λαό για την επιλογή του να μην του αρέσει αυτή η "ιδιαιτερότητα".

 

Δηλαδή είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι θέλεις αρκεί να είναι αυτό που θέλουμε εμείς.


Πάντως ο Β. Πούτιν δήλωσε ότι το Σότσι θα είναι «ένα μέρος που φιλοξενεί όλους τους μετέχοντες και όλους τους καλεσμένους» ξεκαθαρίζοντας το τοπίο περί… ομοφοβίας και άλλων ασυναρτησιών.


Το λέει ξεκάθαρα "να είσαι ότι θέλεις αλλά δεν θα το διαδίδεις σε παιδιά", ας αποφασίσουν όταν ενηλικιωθούν τι θέλουν να είναι αυτά.


defence.net 


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X