Αρχική / Media (old articles) / Work Calculator: Η εφαρμογή που μετρά τις εργατοώρες και τον μισθό σου
Work Calculator: Η εφαρμογή που μετρά τις εργατοώρες και τον μισθό σου thumbnail

Work Calculator: Η εφαρμογή που μετρά τις εργατοώρες και τον μισθό σου

Το Work Calculator είναι μία ενδιαφέρουσα εφαρμογή ενός προγραμματιστή από την Θεσσαλονίκη με το ψευδώνυμο marduc812, η οποία τράβηξε το ενδιαφέρον του XDA-Developers  φέρνοντας την στην αρχική του σελίδα.

Η εφαρμογή είναι για Android OS και βοηθάει αυτούς που εργάζονται και αμοίβονται με την ώρα να ξέρουν ανά πάσα στιγμή πόσο χρόνο εργάστηκαν και πόσα χρήματα πρέπει να πάρουν. Μετράει τον χρόνο που εργαστήκατε και τον καταχωρεί στο ημερολόγιο της συσκευής σας, μαζί με την αμοιβή της ημέρας έχοντας και την δυνατότητα να προσθέσετε και τυχόν φιλοδωρήματα. Μάλιστα είναι από τις λίγες εφαρμογές που δεν ζητάνε πρόσβαση σε υπο-περιοχές του κινητού σας κάνοντάς την ακόμα πιο ασφαλή.

Το χαρακτηριστικό της είναι η απλότητά της και μπορείτε να έχετε μία γρήγορη επισκόπιση της δουλειά σας με ένα click. Η εφαρμογή αναβαθμίζεται συνεχώς, ήδη βρίσκεται στην έκδοση 1.3 και υπάρχει και στα ελληνικά εκτός των αγγλικών και γερμανικών.

Απαιτείται έκδοση Android 4.0 και νεώτερο και από την στιγμή που είναι δωρεάν, ίσως αξίζει να της ρίξετε μια ματιά.

[Work Calculator – Google Play Link]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X