Ολυμπιακός: Μισό εκατομμύριο στην Κεφαλονιά!

Μετά από μια σειρά δωρεών σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στέκεται στο πλευρών και των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς.Ο Γιάννης Βρέντζος, αφού καλωσόρισε τους 4 νέους παίκτες της ομάδας στην επίσημη παρουσίαση, αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα στηρίξουν έμπρακτα τους Κεφαλονίτες στις δύσκολες ώρες που περνούν μετά τους σεισμούς που πλήττουν το νησί.

Οπως έγινε γνωστό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει έρθει σε συμφωνία με το Υπουργείο Παιδείας ώστε να αναλάβει ο ίδιος εξ’ ολοκλήρου το κόστος αποκατάστασης των ζημιών στα σχολεία στο Ληξούρι και το Αργοστόλι. Τέσσερα – πέντε σχολεία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, με αποτέλεσμα η διδασκαλία να γίνεται σε προκάτ κατασκευές.

Ο Έλληνας εφοπλιστής ζήτησε από τη Πολιτεία να δωρίσει όσα χρήματα χρειαστούν, ώστε τα παιδιά να επιστρέψουν γρήγορα σε ανθρώπινες συνθήκες.  Το κόστος υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ και την επίβλεψη του έργου θα αναλάβουν άνθρωποι εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό με την πρώτη ευκαιρία την Κεφαλονιά θα επισκεφθούν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, ώστε να συμπαρασταθούν στους πληγέντες και να μοιράσουν είδη πρώτης ανάγκης και δώρα στα παιδιά.

Σχετικά άρθρα