Μανιάς: Στο τέλος θα τα καταφέρουμε

Την πεποίθησή του πως ο Αρης στο τέλος θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Μιχάλης Μανιάς
Ο επιθετικός του Αρη μίλησε στη Nova μετά τη λευκή ισοπαλία στο Αγρίνιο και τόνισε πως οι επόμενοι τέσσερις αγώνες θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: ‘Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και σε μία έδρα που δεν έχει περάσει κανένας. Θέλαμε τη νίκη, αλλά και ο βαθμός που πήραμε είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και βλέπουμε μπροστά.

Έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια με Πανιώνιο και Βέροια τα οποία πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Έχουμε μεγάλη δυσκολία στην έδρα μας, έχουμε πίεση, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία., Πιστεύω ότι με τον Πανιώνιο θα βρούμε τον τρόπο και θα πάρουμε τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε στην συνέχεια ανάλογα και με την Βέροια. Πάμε για δυο νίκες για να έχουμε βάσιμες ελπίδες.

Πιστεύουμε στη σωτηρία και θεωρώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Είναι μία τετράδα αγώνων που έχουμε μπροστά μας που πιστεύω ότι θα κρίνουν πολλά. Μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα νέα παιδιά που ήρθαν τον Γενάρη, όπως και ο προπονητής και ευελπιστώ ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας και θα σώσουμε την ομάδα".

Σχετικά άρθρα