Ναπολεόνι: Συνεργαζόμαστε ωραία με τον Παπαδόπουλο

Το βραβείο best goalτης 22ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος στάθηκε στη συνεργασία του με τον Παπαδόπουλο και αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του
Την απονομή έκανε η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου η οποία έδωσε συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μας για το όμορφο γκολ που σημείωσε στη Ριζούπολη και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό που οι παίκτες μας διακρίνονται, δείχνει ότι ο κόσμος τους αγαπάει και επιβραβεύει την προσπάθεια που κάνουν. Η ομάδα μας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τους τελευταίους μήνες και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε καταφέρει περισσότερα από πέρσι».

Ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε από την πλευρά του τα εξής:« Όταν παίζουμε μαζί με τον Δημήτρη (σημ. Παπαδόπουλος) συνεργαζόμαστε πολύ καλά και κάνουμε ωραία πράγματα. Με τον Απόλλωνα μου έκανε μια φανταστική ασίστ, εγώ μπήκα με τα χίλια στη φάση και πέτυχα το γκολ. Δεν προλαβαίνεις να σκεφθείς κάτι εκείνη την στιγμή και το γκολ ήρθε με την έμπνευση της στιγμής. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, μου δίνει κίνητρο για περισσότερα βραβεία στο μέλλον. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου που είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και μου συμπαραστάθηκε»..

Στο μεταξύ, η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί. Στην σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έλαβε κανονικά μέρος ο Ναπολεόνι, ενώ ο Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία.

Ο Ιγκλέσιας θα εκτίσει την ποινή του (7 κίτρινες) στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Στον αγώνα με τον Αστέρα επιστρέφει ο Δημούτσος.

Σχετικά άρθρα