Πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΕ Παναθηναϊκός και… χαμόγελα ειρωνείας

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για την ανακοίνωση των πράσινων μετά το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. "Επιβεβαίωση για όσα καταγγέλλουμε", η απάντηση-αντίδραση του Τριφυλλιού.

Ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, θα πρέπει να παρουσιαστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να απολογηθεί για την ανακοίνωση, που εξέδωσε μία ημέρα μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Κι αυτό καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε κατά της πράσινης ΠΑΕ πειθαρχική δίωξη, η οποία αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με χαμόγελα ειρωνείας.

Σύμφωνα μάλιστα με κύκλους του Παναθηναϊκού, η πειθαρχική δίωξη αποτελεί επιβεβαίωση για όσα κατά καιρούς καταγγέλλουν οι πράσινοι.

"Εφόσον στη ζυγαριά του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα μια ανακοίνωση που περιγράφει γεγονότα που ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΑΝ στο φύλλο αγώνα είναι  βαρύτερη προσβολή για το ποδόσφαιρο από το να μένει ουσιαστικά ατιμώρητος ο τραυματισμός ενός παίκτη τα σχόλια περιττεύουν.

Το παραπάνω και πολλά ακόμη αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση για όλα όσα κατά καιρούς καταγγέλλουμε", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Σχετικά άρθρα