Εξαφανίστηκαν τα… online εισιτήρια για Γιουνάιτεντ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνει τους φίλους του Ολυμπιακού πως εξαντλήθηκαν τα online εισιτήρια ενόψει της αναμέτρησης (25/2) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Για την φάση των "16" του Champions League, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων να διεξάγεται στις 25 Φεβρουαρίου (21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τον επαναληπτικό στο "Old Trafford" στις 19 Μαρτίου.

Η δίψα των φίλων του Ολυμπιακού για την μεγάλη μάχη του Φαλήρου, είναι τεράστια με αποτέλεσμα τις πρώτες κυκλοφορίας των online εισιτηρίων να σημειωθεί sold out!

H… επίθεση που δέχτηκε το διαδικτυακό σύστημα αγοράς εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Παρασκευής (7/2) έριξαν τους server, με αποτέλεσμα η διάθεση να ξεκινήσει και πάλι στις 14:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να βγάλει νέα ανακοίνωση η πειραϊκή ΠΑΕ, ενημερώνοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού πως εξαντλήθηκαν τα online εισιτήρια!

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια μέσω της online διάθεσης για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαντλήθηκαν", ήταν η επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών.

Σχετικά άρθρα