Μανωλόπουλος: Πολύ διψασμένοι για τον τίτλο

Ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, σε δηλώσεις του στο επίσημο blog του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Αρη (9/2), τόνισε ότι οι πράσινοι είναι πολύ διψασμένοι για τον τίτλο και επισήμανε ότι φαβορί στα χαρτιά δεν υπάρχουν, παρά μόνο στο παρκέ.Αναλυτικά το blog του Μανωλόπουλου:
"Καλησπέρα σε όλους.

Βρισκόμαστε λίγο πριν τη διεκδίκηση του πρώτου από τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αντίπαλος μας είναι ένας ιστορικός σύλλογος ο Αρης, ο οποίος φέτος διαθέτει ένα νεανικό σύνολο που βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παρκέ και θα εμφανιστεί αποφασισμένος και διψασμένος να τα δώσει όλα για να καταφέρει να φτάσει και αυτός στον στόχο του. 

Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, γνωρίζουμε τη θέληση που θα έχει, αλλά είμαστε και εμείς πολύ διψασμένοι για τον τίτλο. Σαφώς και δεν ακούμε ούτε ασχολούμαστε με λέξεις και έννοιες όπως φαβορί και τα σχετικά.

Σε ένα Κύπελλο που κρίνεται σε 40 λεπτά δεν υπάρχουν αυτά. Το μπάσκετ είναι κατά μεγάλο ποσοστό ένα δίκαιο άθλημα.

Φαβορί στα χαρτιά δεν υπάρχουν, αυτός που θα εμφανιστεί καλύτερος και πιο σοβαρός στο παρκέ αυτός θα φτάσει και στον στόχο του.

Εμείς απο την πλευρά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουμε ετοιμάσει για αυτό το παιχνίδι.

Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να επιτεθούμε σε κάθε αδυναμία του Αρη σε κάθε δική μας επίθεση.

Είναι ένας μεγάλος τελικός για τον θεσμό του Κυπέλλου, προκρίθηκαν δύο ομάδες που το άξιζαν και εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι – γιορτή για το μπάσκετ και την πόλη του Ηρακλείου που φιλοξενεί τον αγώνα.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς".

Σχετικά άρθρα