Ουζουνίδης: Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει το ντέρμπι με τον Πλατανιά, ωστόσο τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα κάνουν τα πάντα για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τα Χανιά.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία καλή και ποιοτική ομάδα που την είχα και εγώ στην αρχή. Έχουν αλλάξει αρκετά το ρόστερ τους, έχουν δυναμώσει αρκετά, όμως εμείς έχουμε την ψυχολογία και θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη Nova.

Για το αν αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο να πανηγυρίσει νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του: «Δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θέλεις να κερδίζεις. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης: «Σίγουρα δεν παίζει ο Ρομάνο λόγω καρτών, ο Οράσιο που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποια νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Δεν έχουν το ρυθμό για τρία συνεχόμενα παιχνίδια αλλά θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θα είναι κάτι πολύ καλό για εμάς αν μετά τις δύο σερί νίκες πάρουμε κάτι θετικό στην έδρα του
Πλατανιά. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αναγνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, όμως και εμείς
θα πρέπει να δουλέψουμε για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο θετικά για τη συνέχεια με μία νίκη επί του Πλατανιά: «Αν θέλει ο Θεός και πάρουμε και εκεί μία νίκη θα είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα για εμάς. Όμως δεν έχει κριθεί τίποτα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, υπάρχουν αρκετοί βαθμοί είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, είτε φέρουμε ισοπαλία. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τελειώσει κάτι. Απλά αν πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα προς το τέλος των αγωνιστικών παίρνεις μια βαθμολογική ανάσα και βλέπεις καλύτερα τη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα