Πράνιτς: Είμαι τρελαμένος που δεν θα παίξω κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ντάνιελ Πράνιτς για τρίτο σερί παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους πράσινους και με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του δήλωσε… τρελαμένος που δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Παράλληλα, ο Κροάτης μέσος μίλησε και για τον Πέτριτς, που θα κάνει πιο επικίνδυνους τους πράσινους μόλις ενταχθεί στην ομάδα.Ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα "Sportske Novosti" για την επικείμενη απουσία του από το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: "Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα για το Κύπελλο, μετά από 5 λεπτά στο γήπεδο αισθάνθηκα έναν έντονο μυϊκό πόνο στον μηρό. Δεν ήθελα να ρισκάρω και έφυγα αμέσως από τον αγώνα. Κάνω θεραπεία εδώ και 7-8 μέρες. Έχασα το ματς του περασμένου Σαββάτου, δεν έπαιξα κόντρα στον Αστέρα και νιώθω ιδιαίτερα άσχημα γιατί δεν θα παίξω στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι τρελαμένος με αυτό. Έπαιζα συνεχώς καλύτερα πριν απ’ αυτόν τον δυσάρεστο τραυματισμό".

Όσο για την απόδοση του Παναθηναϊκού, ο Πράνιτς δήλωσε σίγουρος για μεγαλύτερη βελτίωση με την προσθήκη του Πέτριτς: "Παίζουμε πολύ καλά. Έχουμε μία νεανική ομάδα με κροατικά “χρώματα”. Κι όταν θα είναι έτοιμος να παίξει και ο Πέτριτς θα είμαστε πραγματικά πολύ επικίνδυνοι".

Για τη δική του επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους: "Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα. Όταν κάνω μασάζ νιώθω ακόμη πόνο και δεν πρέπει να πιεστώ για την επιστροφή μου, γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ακόμη χειρότερες".

Σχετικά άρθρα