Πάτησε Κρήτη ο Αρης

Επί κρητικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του Αρη, που έφτασε χωρίς κανένα πρόβλημα στο Ηράκλειο, όπου την Κυριακή το βράδυ θα διεκδικήσει το Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό.Η πτήση διήρκησε κάτι περισσότερο από μία ώρα, χωρίς κανένα απρόοπτο και στην προσγείωση ακούστηκε το σύνθημα “Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό” από φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και θα βρίσκονται αύριο στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.
Στις 14.00GR είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του τελικού και η ομάδα έχει προπόνηση στις 20.30GR στα "Δύο Αοράκια", όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της για τον κυριακάτικο αγώνα με τους πράσινους.

Το μήνυμα του Αγγελίδη
Στο μεταξύ, ο Ντίνος Αγγελίδης, αρχηγός της ομάδας του Άρη η οποία κατέκτησε το 1998 το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, στο φάιναλ φορ που φιλοξενήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ παραδέχθηκε πως: "Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία", τονίζοντας ωστόσο ότι:

"Ο Άρης είναι ομάδα που θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Οι παίκτες πρέπει να παίξουν ελευθέρα και χωρίς άγχος. Ας μην ξεχνάμε ότι το μπάσκετ παραμένει ένα παιχνίδι κι ας είναι το επάγγελμά μας. Ο Άρης έχει το μειονέκτημα απέναντι στον ΠΑΟ, αλλά αυτός που πρέπει να αγχώνεται και να δείξει προσοχή, είναι ο αντίπαλος. Ο Άρης μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή".

Έστειλε και μήνυμα στους αθλητές του Άρη λέγοντάς τους: "“Γερά και με τσαμπουκά”. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Έχουν κάνει αρκετές ζημιές σε αντιπάλους και πολλές υπερβάσεις. Και μόνο που έφτασαν στον τελικό και να διεκδικούν έναν τίτλο, είναι από μόνο του ένα γεγονός".

Σχετικά άρθρα