Κάρολ: Επιπλέον κίνητρο για τη νίκη η επέτειος της Θ.7

Το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού έχει ως στόχο τη νίκη στο σημερινό (8/2, 19:30GR) αγώνα στη Βέροια, προκειμένου να την αφιερώσουν στους ανθρώπους, οι οποίοι πριν από 33 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στα σκαλοπάτια της Θύρας 7, όπως τονίζει ο Ρόι Κάρολ στο συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρολ στη Nova:

Ρόι, συμπληρώνονται 33 χρόνια από την τραγωδία στα σκαλοπάτια της Θύρας 7. Φαντάζομαι πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ήθελαν μία νίκη για να την αφιερώσουν στα θύματα της τραγωδίας.

«Είμαστε μία ομάδα η οποία θέλει πάντα να κερδίζει. Πάντα προσπαθεί να παίζει καλά και να ευχαριστεί τους φιλάθλους. Αυτή τη φορά έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν θα παίξουν απλώς για να νικήσουν τη Βέροια, αλλά και για να κάνουν τους φιλάθλους μας χαρούμενους σε αυτή τη σημαντική ημερομηνία. Και για να αφιερώσουμε στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και στις οικογένειές τους, τη νίκη αυτή».
 
Το γεγονός πως η Βέροια χρειάζεται βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, πόσο δυσκολεύει το έργο σας για να φθάσετε στη νίκη;
«Νομίζω πως σε κάθε αγώνα που δίνουμε ο αντίπαλος μας προσπαθεί να μας νικήσει γιατί είμαι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αλλά η ποιότητα που έχουμε και ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόμαστε, θα μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Γιατί στην τρέχουσα περίοδο παίζουμε εξαιρετικά Δεν έχουμε δεχθεί πολλά γκολ και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, θα χάσουμε το παιχνίδι. Αλλά όπως είναι τα πράγματα, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι, όπως ακριβώς πρέπει. Πάντα, είτε αντιμετωπίζουμε ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία, είτε είναι χαμηλά, είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι».
 
Πράγματι, στην τρέχουσα περίοδο ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή απόδοση με εξαιρετικά επιτεύγματα τόσο στον τομέα της επίτευξης τερμάτων, όσο και στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας. Έχει πετύχει 65 γκολ, έχοντας δεχθεί μόλις 7 γκολ. Θα ήθελα το σχόλιό σου.
«Η επιτυχία οφείλεται στο γεγονός πως φέτος παίζουμε ομαδικά. Όλη η μαζί προσπαθούμε να είμαστε ένα καλό σύνολο. Από τους επιθετικούς έως τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα, όλοι είμαστε πάντα ενωμένοι σαν ομάδα. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε την καλύτερη απόδοση. Από τους επιθετικούς, έως τους στόπερ και τον τερματοφύλακα, πρέπει πάντα να είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση. Γιατί από εκεί όπου δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από κάποιον, τότε ξαφνικά μπορεί να χρειαστεί. Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια, γιατί κάποιες φορές είναι σαν να σβήνουμε λίγο τις μηχανές μας. Όμως, όπου χρειάζεται έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να έχουμε την απόδοση που χρειάζεται για να παίρνουμε τη νίκη».
 
Ο κόσμος έχει ήδη στο μυαλό του τον αγώνα με την Μάντσεστερ. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι η αυτοί οι αγώνες για τον Ολυμπιακό;
«Δε θα ήθελα να μιλήσω για αυτά τα παιχνίδια ακόμη, καθώς προηγούνται παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Καθώς είμαστε μακριά απ’ την ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα με την Μάντσεστερ, προτιμώ να μην σχολιάσω κάτι».

Σχετικά άρθρα