Σούλης: Πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να κερδίσουμε

Να βρει τρόπο η ομάδα και να κερδίσει τους αγώνες που έρχονται με Πανιώνιο και Βέροια, ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή, τόνισε ο τεχνικός του Αρη, Σούλης Παπαδόπουλος.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου στη Nova:

-Κόουτς, έρχονται οι δύο μεγάλοι «τελικοί» για τον Αρη, κόντρα σε Πανιώνιο και Βέροια και αυτό, πια, δεν είναι σχήμα λόγου.
« Στόχος δικός μας ήταν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, να κρατήσουμε την ψυχολογία μας, να δείξουμε ότι μπορούμε και να μιλήσουμε μετά τον αγώνα της Βέροιας. Πρέπει να κερδίσουμε, το ξέρουμε πολύ καλά γιατί δεν θα υπάρχει για εμάς αύριο».
-Είπατε ότι το πρόβλημα του Αρη είναι τα εντός έδρας παιχνίδια. Πως σκοπεύετε να το λύσετε;
« Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ πρέπει να βρω τη λύση. Πράγματι, αυτό είναι το πρόβλημά μας, γιατί εκτός έδρας, έχει δείξει η ομάδα ότι μπορεί να πάρει βαθμούς. Κάποια παιχνίδια, πιο πριν, τα χάσαμε στις λεπτομέρειες και νομίζω ότι θα ΄ρθουν κι άλλοι βαθμοί, εκτός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, όμως, είναι να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μας έχουν μείνει στην έδρα μας για να έχουμε βάσιμες ελπίδες για τη σωτηρία μας. Πιστεύω ότι εάν καταφέρουμε να πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες».
-Ο Πανιώνιος, είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε διαρκή πτώση.
« Μπορεί να βρίσκεται σε διαρκή πτώση, όμως είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη. Εχει καλούς ποδοσφαιριστές, έχει βέβαια τα προβλήματά της, αλλά εμείς δεν κοιτάμε τώρα τι κάνουν οι άλλοι. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε. Πως θα γίνει αυτό, πρέπει να το βρούμε».
-Πάντως, τώρα, μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο, έχετε καλύτερη ψυχολογία.
« Εγώ πάντα, πριν από τα παιχνίδια προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία των παιδιών και αν παίζαμε έτσι όπως παίξαμε στα τελευταία λεπτά με τον Παναιτωλικό, σίγουρα δεν θα είχαμε χάσει τους βαθμούς της Λιβαδειάς».

Σχετικά άρθρα