Αρχική / More / Αθλητικά / Βασιλακόπουλος: Οποιος θέλει μπορεί να ελέγξει
Βασιλακόπουλος: Οποιος θέλει μπορεί να ελέγξει thumbnail

Βασιλακόπουλος: Οποιος θέλει μπορεί να ελέγξει

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε απάντησε στα όσα ακούγονται σχετικά με τη wild card, τονίζοντας ότι όποιος θέλει μπορεί να ελέγξει τις διαδικασίες, ενώ επισήμανε παράλληλα ότι οι ενορχηστρωτές και οι ενορχηστρωμένοι της επίθεσης που δέχεται η Ομοσπονδία είναι γνωστοί!Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασιλακόπουλου στα ΝΕΑ:
-Είστε βέβαιος ότι η διαδικασία έγινε ισότιμα για κάθε ομοσπονδία; Λέγεται πως η Φινλανδία κατέβαλε μικρότερο ποσό.
"Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω στο 100%. Από ότι είμαι όμως σε θέση να γνωρίζω και νομίζω συνήθως γνωρίζω καλώς, δεν υπάρχει ανισότητα στην προσφορά. Ολοι προσέφεραν το ίδιο και όλοι ενδιαφέρθηκαν.

Ακόμη και οι φίλοι μας οι ιταλοί συμμετείχαν κανονικότατα, αλλά όταν διαπίστωσαν πως έχουν τύχη αποσύρθηκαν για την τιμή των όπλων και για εσωτερική κατανάλωση.

Αλλά πέρα όλων αυτών, πρέπει να αφήσουμε τους λαϊκισμούς στην άκρη, η Ελλάδα έπρεπε να είναι και για αυτό άλλωστε είναι, παρούσα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα".

-Το ποσό δεν είναι ευκαταφρόνητο και έχει προκαλέσει πολλές κρίσεις και επικρίσεις.
"Τα λεφτά τα οποία δόθηκαν προέρχονται από τους χορηγούς μας και όχι από τα δημόσια ταμεία. Η  Ελληνική ομοσπονδία έχει ανοιχτές τις πόρτες και όποιος θέλει μπορεί να ελέγξει τις διαδικασίες.

Από πού ήρθαν τα λεφτά και που κατατέθηκαν. Ας αφήσουν λοιπόν τις περίλυπες διαρροές και αν θέλουν ας εμφανιστούν επωνύμως.

Η πηγή όλης αυτής της εκστρατείας είναι αναγνωρίσιμη και είναι δεδομένο πως θα πραγματοποιείτο και τώρα που πήραμε την κάρτα, αλλά ακόμη και αν δεν την παίρναμε.

Απλά το σενάριο θα ήταν διαφορετικό. Είναι γνωστοί και οι ενορχηστρωτές και οι ενορχηστρωμένοι".

-Το ποσό είπατε ότι προέρχεται από τις χορηγίες, ωστόσο όταν συνάψατε τις συμφωνίες δεν είχατε υπολογίσει ένα τέτοιο έξοδο. Ο προγραμματισμός υποθέτω είχε γίνει διαφορετικά. Δεν δημιουργεί πρόβλημα στον προγραμματισμός της Ομοσπονδίας ή αλλαγή του;
"Εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή σε δύο διοργανώσεις κι αυτό αυξάνει το ενδιαφέρον της αγοράς. Επίσης οι εταιρείες που δίνουν τα χρήματα τους, τα δίνουν για να προβάλλονται.

Στην προκειμένη περίπτωση η Ελληνική ομοσπονδία χορηγείται για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στα μεγάλα διεθνή γεγονότα, όπου ο χορηγός προβάλλεται.

Ο χορηγός δεν είναι εκκλησία, δεν είναι ίδρυμα φιλανθρωπικό. Κάνει τον δικό του προγραμματισμό, τους δικούς του υπολογισμούς και σε κάποιο μέτρο είναι μια συναλλαγή".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X