5άρα στη Βρέμη η Ντόρτμουντ, διπλό και η Μπάγερν

Νικηφόρα πέρασε η Μπάγερν από μία έδρα που παραδοσιακά ζορίζεται (μία νίκη είχε όλη κι όλη τα τελευταία έξι χρόνια), επικρατώντας 2-0 της Νυρεμβέργης. Επιβλητικό 5-1 της Ντόρτμουντ στη Βρέμη, πρώτη νίκη για τη Βόλφσμπουργκ στον δεύτερο γύρο.Στη Νυρεμβέργη, η Μπάγερν πέτυχε την 11η συνεχόμενη νίκη της στην Bundesliga, επικρατώντας 2-0 της ομώνυμης ομάδας, χάρη στα γκολ των Μάντζουκιτς στο 18′ και Λαμ στο 49′.

Στη Βρέμη, ο Λεβαντόφσκι σκόραρε για πρώτη φορά μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Μπάγερν, οδηγώντας με δύο γκολ την Ντόρτμουντ στην επιβλητική νίκη με 5-1 επί της Βέρντερ. Δύο γκολ πέτυχε και ο Μικιταριάν, ένα ο Φρίντριχ.

Ανάσταση για τη Βόλφσμπουργκ, που "καθάρισε" στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι με τη Μάιντς. Στο 60′ ο Ροντρίγκεζ με πέναλτι έκανε το 1-0, στο 66′ ο Ντοστ το 2-0 και στο 75′ ο Λουίς Γκουστάβο διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Φλουμ, Μέιερ και Αϊνγκερ "καθάρισαν" από το πρώτο μέρος το ματς με την Μπραουνσβάϊγκ.

Στο Φράιμπουργκ, τέλος, η Χόφενχαϊμ πήρε στο 86′ αυτό που δικαιούταν, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη Φράιμπουργκ.

Σχετικά άρθρα