Κεχαγιάς: Aγχος και πίεση

Ο Νίκος Κεχαγιάς ζήτησε συγγνώμη που η Skoda Ξάνθη δεν κατάφερε να νικήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και να δώσει χαρά στον Πανόπουλο, ενώ παραδέχθηκε πως πλέον η ομάδα κινδυνεύει.
Συγγνώμη που δεν κατάφερε η ομάδα να νικήσει και να δώσει χαρά στον Πανόπουλο για το δράμα που περνάει ζήτησε ο Νίκος Καχαγιάς στην συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης τόνισε πως υπάρχει άγχος και πίεση στην ομάδα η οποία πλέον κινδυνεύει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καχαγιάς:

"Η ομάδα μου πέρασε ένα δύσκολο τριήμερο. Ξέραμε ότι ο Απόλλων παίζει με στημένες φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Γενικά η πορεία μας δεν είναι καλή. Πρέπει να πάρουμε δύναμη και να σηκώσουμε κεφάλι.

Χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Εδώ και 2–2,5 μήνες δεν μας αρμόζει η παρουσία μας και με την ποιότητα του ρόστερ μας. Θέλαμε να νικήσουμε και να δώσουμε λίγη χαρά στον κ. Πανόπουλο που περνά ένα δράμα. Ζητάμε συγγνώμη".

Για το αν πλέον η Skoda Ξάνθη κινδυνεύει: "Δυστυχώς εδώ που ήμαστε οφείλουμε να κοιτάμε προς τα κάτω. Είναι πολύ άσχημο για την ομάδα και το ρόστερ της. Υπάρχει άγχος και πίεση. Πρέπει να φτιάξουμε τη ψυχολογία μας και αυτό γίνεται μόνο με έναν τρόπο, με νίκη στο επόμενο παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα