Ντομίνγκες: Δώσαμε χαρά στις οικογένειες των θυμάτων

Στη χαρά, που πρόσφεραν στις οικογένειες των θυμάτων της θύρας 7, στάθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες μετά το επιβλητικό 5-0 επί της Βέροιας

Ο MVP του Ολυμπιακού στο ματς με την Βέροια, Τσόρι Ντομίνγκες, πρόσθεσε πως οι ερυθρόλευκοι έπιασαν καλή απόδοση στο β’ ημίχρονο, ενώ επεσήμανε πως μετά από κάποια ματς, που δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, αισθάνεται πλέον καλά.

Ο αργεντινός χαφ τόνισε στη NOVA πως "όπως είπατε και εσείς πολύ ιδιαίτερη μέρα για τον σύλλογο (σ.σ. αναφερόμενος στην Θύρα 7). Καταφέραμε να πάρουμε χαρά από τη νίκη αλλά και να δώσουμε χαρά στις οικογένειες των θυμάτων.

Δεν έχει σημασία ο αριθμός των γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός. Εμείς δεν δώσαμε το καλύτερο δυνατό. Τα διορθώσαμε αυτό στο Β’ μέρος. Έχουμε πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε αλλά και να διορθώσουμε.

Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είναι όμως ευχαριστημένος από το Α’ μέρος που κάναμε. Ευτυχώς στο Β’ αλλάξαμε εικόνα. Προσωπικά νιώθω καλά στην ομάδα. Στους προηγούμενους αγώνες δεν είχα τόσο μεγάλη συμμετοχή. Τώρα όμως είμαι πολύ καλά".

Σχετικά άρθρα