Skoda με… χειρόφρενο

Χειρόφρενο έχει τραβήξει τους τελευταίους μήνες η Skoda Ξάνθη, η οποία υποχρεώθηκε στη Ριζούπολη σε ακόμη μία ήττα.Η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, με την αντικατάσταση του Μάουρερ από τον Κεχαγιά δεν λειτούργησε ευεργετικά, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί στην 2η διαδοχική ήττα.

Η Ξάνθη έχει να κερδίσει από τις 18 Δεκεμβρίου, όταν επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στα Πηγάδια. Ακολούθησαν 8 παιχνίδια, στα οποία υποχρεώθηκε σε 6 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο την Καλλονή (1-5 στις 20 Οκτωβρίου), σε βάρος της οποίας πέτυχε τα 5 από τα 13 γκολ που έχει σημειώσει συνολικά σε 13 παιχνίδια ως φιλοξενούμενη. Στα υπόλοιπα 12 ματς, έκανε 4 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Σημειώνεται δε, ότι μόλις μία φορά έχει καταφέρει η Ξάνθη να φύγει νικήτρια από την έδρα του Απόλλων στο πλαίσιο της Α’ Εθνικής. Στις 30 Νοεμβρίου του 1997, όταν και επικράτησε 1-2. Σκόρερ της ήταν ο Άνταμτσικ στο 17′ και ο σημερινός προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου στο 58′. Και οι δύο σκόραραν με κεφαλιά, ενώ στο 22′ είχε προσωρινά ισοφαρίσει ο Αλμπάν Μπούσι για τους γηπεδούχους. Στα υπόλοιπα 11 παιχνίδια που έγιναν στη Ριζούπολη, ο Απόλλων έκανε 9 νίκες και παραχώρησε μόλις 2 ισοπαλίες.

Σχετικά άρθρα