Παράσχος: Καταναλώσαμε πολύ ενέργεια, αλλά μπορούμε και με Ολυμπιακό

Μέλι για τους ποδοσφαιριστές του έσταζε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης
Ο έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής και τόνισε πως παρά την πολύ ενέργεια, που κατανάλωσαν οι παίκτες του κόντρα στον Αστέρα, έχουν δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν και τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του Κυπέλλου.

«Πετύχαμε μια τεράστια νίκη απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο. Νομίζω ότι όχι μόνο αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έκαναν κατάθεση ψυχή. Έπαιζαν με δέκα παίκτες, κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και στο μεγαλύτερο διάστημα να κρατήσουν μακριά τον αντίπαλο.

Το διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Μπορεί να καταναλώσαμε πολλές δυνάμεις, αλλά τα παιδιά έχουν τέτοια θέληση και πίστη που μπορούμε να τα καταφέρουμε και την Τετάρτη. Μόνο επιβράβευση μπορούμε να τους δώσουμε, βλέπουμε τη συνέχεια και το παιχνίδι της Τετάρτης», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Ατρομήτου σε διάρκεια: «Σε διάρκεια ναι. Πιστεύω ότι και στη διαχείριση ήταν πάρα πολύ καλά. Όταν μένεις με δέκα, πετυχαίνεις γκολ και δεν κάνει ευκαιρίες ο αντίπαλος, τότε το έχεις διαχειριστεί σωστά».

Για την αποβολή του Φυτανίδη: «Τη θεωρώ αυστηρή. Δε θέλω να ασχοληθώ με τη διαιτησία, αλλά αφού μου κάνετε την ερώτηση, πιστεύω ότι αν ήθελε να βγάλει μια κάρτα σ’ εκείνο το σημείο, θα μπορούσε να δείξει κίτρινη. Την κόκκινη δεν μπορώ να την καταλάβω».

Για το αν περίμενε να δει κάποια παραπάνω στοιχεία από τον Αστέρα: «Ίσως ο Αστέρας να μπήκε πιο χαλαρά μετά την αποβολή. Αφού δέχτηκε το γκολ και έμεινε πίσω στο σκορ, αυτό τον γέμισε εκνευρισμό, άγχος και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί».

Σχετικά άρθρα