Πετράκης: Πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του με τον Γιάννη Πετράκη στο "τιμόνι" της τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός παραμένει χαμηλών τόνων τονίζοντας πως οι κυανόλευκοι πρέπει να παραμείνουν σεμνοί και ταπεινοί…Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ:
"Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, αλλά και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να διαχειριστούμε δύο καλά αποτελέσματα. Αλλάζει η ψυχολογία ειδικά στην μπάλα. Είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα και όπως ήταν λογικό ο  δείκτης δυσκολίας ήταν αυξημένος αφού αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα. Όλα αυτά δίνουν στην νίκη μας μεγάλη αξία. Θέλω να πω ότι δεν πρέπει εύκολα να αλλάζουμε την στάση μας στην καθημερινότητα. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί.

Ότι αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι δεν είχαμε την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών, ωστόσο κάναμε καλή διαχείριση στο παιχνίδι. Σταθήκαμε τυχεροί γιατί πετύχαμε το γκολ στο τέλος. Δεν είχαμε ευκαιρίες, είχαμε όμως τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε.  Ο αντίπαλος είχε την ευκαιρία με τον Καμαρά. Για εμάς αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Από σήμερα κοιτάμε τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Είμαι ικανοποιημένος από το τρία στα τρία".

Σχετικά άρθρα