Κίτου: Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον ΠΑΣ

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο γειτονικό ντέρμπι με τον Παναιτωλικό. Ο λόγος για τον Ρουμάνο χαφ, Αουρέλιαν Κίτου, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε τους γιαννιώτες να φτάσουν στο τρίποντο
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κίτου:
"Από την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι αυτό που βρήκα στον ΠΑΣ είναι αυτό που ονειρευόμουν. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα.

Είμαι περήφανος που ο κόσμος περιμένει πολλά πράγματα από εμένα. Είχα μια καθυστέρηση έξι μηνών όταν ήμουν στη Γαλλία αλλά επανέρχομαι και θα δει ο κόσμος τι αξίζω.

Ήταν μοιρασμένο παιχνίδι, δεν βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος αλλά σημασία έχει η νίκη. Προχωράμε δυνατά. Αφιερώνω το γκολ στον εαυτό μου, γιατί εγώ εργάζομαι πραγματικά".

Στην καλή ψυχολογία απέδωσε τις εμφανίσεις του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ευριπίδης Γιάκος, που τόνισε από την πλευρά του: "Είναι μια γλυκιά νίκη, το θέλαμε πολύ, το πιστέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τελικά το παιχνίδι. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με δύο καλές ομάδες. Ήταν ματς κέντρου σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Μου αρέσει πολύ που αγωνίζομαι για την ομάδα που αγαπώ. Είμαι χαρούμενος και θέλω να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα για να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν.Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και παίζουμε περισσότερο ήρεμα".

Σχετικά άρθρα