Καραγεωργίου: Δικαιούμασταν την ισοπαλία

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα του Λεβαδειακού από την Καλλονή. Ο προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας τόνισε ότι… τα ψέματα τελείωσαν και από εδώ και πέρα οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν την παραμονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου:
«Ολοκληρώθηκε ένα παιχνίδι στο οποίο, μάλλον το οποίο μας αφήνει μια πικρία θα’ λεγα διότι με την εικόνα της ομάδος μέσα στο γήπεδο τουλάχιστον δικαιούμασταν να πάρουμε την ισοπαλία κι έτσι φεύγουμε στεναχωρημένοι, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι, το οποίο τουλάχιστον το δουλέψαμε, προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα».

Για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα:
«Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αυτές οι ομάδες οι οποίες βρίσκονται στη διεκδίκηση της παραμονής αν εξαιρέσουμε τον Λεβαδειακό και δεν θυμάμαι κάτι άλλο αν μου διαφεύγει κάτι, έχουνε κερδίσει αντιπάλους πολύ μεγαλύτερους, δηλαδή έχουνε κερδίσει τον ΠΑΟΚ, έχουνε κερδίσει τον Παναθηναϊκό, έχουνε κερδίσει τον Ατρόμητο κάποιοι, μπορεί να μην έγινε μια φορά να’ γινε δύο, δυο φορές, που αυτό σημαίνει βαθμούς δηλαδή από εκεί που θεωρούμε ότι είναι το πιο δύσκολο για να παρθούνε, λοιπόν έφτασε η στιγμή να το κάνουμε κι εμείς.

Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε ιδιαίτερα στην έδρα μας, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε κι έξω, δεν θεωρώ ότι σήμερα το σκορ είναι δίκαιο και αναφέρομαι για την εικόνα της ομάδας μου, δεν αναφέρομαι για το αν το γκολ είναι καθαρό, φυσικά και είναι καθαρό, έτσι; Πιστεύω ότι όσο δύσκολα και να’ ναι τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά οι ομάδες που έχουν αυτή τη λογική και μπαίνουν σ’ αυτή τη λογική πρέπει να νικήσουν με τον πιο δυνατό αντίπαλο να παίζουν να διεκδικήσουν βαθμούς, εμείς πρέπει να μπούμε σ’ αυτή τη λογική τώρα πλέον γιατί μείναμε λίγο πίσω».
 

Σχετικά άρθρα