Τσουκαλάς: Ανέβηκε η ψυχολογία μας

MVP της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό αναδείχθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς που αναφέρθηκε στην αλλαγή εικόνας της γιαννιώτικης ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσουκαλάς:
"Με τιμάει που παίρνω το βραβείο από τον κ. Γιάννη, ξέρει πόσο τον σέβομαι. Μου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο.
Για το παιχνίδι, ήταν δύσκολο σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Μας ενδιέφερε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, ο χρόνος κυλούσε αντίστροφα για μας, αλλά δεν το βάλαμε κάτω, ξέρω και στο ημίχρονο, αλλά και στη διάρκεια του παιχνιδιού που είχαμε συνεργασία με τους συμπαίκτες, ότι κάποια στιγμή θα έμπαινε το γκολ κι έτσι έγινε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μόνο ο παράγοντας τύχη, υπάρχει και η προσπάθεια που κάναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό".
Για το κλειστό αμυντικό παιχνίδι του Παναιτωλικού: «Ξέραμε ότι θα παίξει έτσι, όλοι μας παίζουν έτσι στην έδρα μας. Μας έχουν μάθει, γιατί από πέρυσι μας φοβούνται λίγο παραπάνω, οπότε είναι δύσκολο να βρεις χώρους μέσα στο κέντρο. Εμείς ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε στο χώρο. Δεν μας βγήκαν πολλές φάσεις, αλλά ευτυχήσαμε να βάλουμε στο τέλος ένα γκολ».
Για τη βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΣ: «Με τη νίκη που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα ύστερα από 4 ήττες, το είχα ξαναπεί ότι η ψυχολογία θα ανέβαινε και θα βγάζαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σαν παίκτες και σαν ομάδα. Αυτό ευτυχώς εκπληρώθηκε, κάναμε το 3 στα 3 και πήραμε άξια αυτά τα 3 ματς».
Για την προσωπική του απόδοση που είναι πολύ ανεβασμένη στα τελευταία 4 παιχνίδια: «Εμένα δεν με πτοεί ένα κακό αποτέλεσμα ούτε με ενθουσιάζει μία μεγάλη νίκη. Έχω μάθει να συνεχίζω, παλεύω από την αρχή της χρονιάς, δουλεύω, ήρθε η ώρα να βγει η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, γι’ αυτό και αισθάνομαι ότι έχω βρει τη φόρμα και βοηθάω την ομάδα».

Σχετικά άρθρα