ΠΑΟΚ με ταβάνι…

Για ακόμη ένα ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν δικαίωσε ούτε καν την υποψία ιδέας που γεννήθηκε στην αρχή της χρονιάς ότι η φετινή ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.Με μηδέν τελικές στο Καραϊσκάκη και μόλις δύο στη Λεωφόρο, η ομάδα του Στέφενς "μάζεψε" συνολικά 6 γκολ, που θα μπορούσε να είναι πολλά περισσότερα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αφού και στις δύο περιπτώσεις οι αντίπαλοί του τον έβαλαν στην περιοχή, μετατρέποντάς τον σε σάκο του μποξ.

Κι αν κάποτε ο Δικέφαλος έλεγε ότι είναι στο κυνήγι του Ολυμπιακού, τώρα θα πρέπει να κοιτάξει και λίγο πίσω του, όπου ο Ατρόμητος τον έφτασε στους 2 βαθμούς! Δύο βαθμοί, οι οποίοι μοιάζουν ελάχιστοι αν αναλογιστεί κανείς ότι το επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι στην Τρίπολη!

Και η αλήθεια είναι ότι εκτός έδρας, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Δέχεται δύο γκολ και χάνει. Χάνει χωρίς να αντιδράσει. Αυτό έγινε στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (2-0). Το ίδιο με τον Πλατανιά στα Χανιά, όπου βρέθηκε να κερδίζει 0-1 και με συνοπτικές διαδικασίες δέχθηκε δύο γκολ (2-1). Και στη Λεωφόρο τρίτωσε το κακό. Γλιτώνοντας 2-3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το τιμητικό 0-0. Στο διάστημα αυτό δεν είχε κάνει τίποτα. Τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού στην επανάληψη, τον έβαλαν και πάλι σε θέση κυνηγού. Πάλι όμως ήταν αργά…

Το να χάνεις από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, δεν είναι καταστροφή. Οταν όμως αυτή η ήττα έρχεται μετά από 2 διαδοχικές από τον 14ο της βαθμολογίας Πανιώνιο και από τον 15ο Πλατανιά, είναι!

Συνολικά έχει 5 ήττες σε 12 παιχνίδια ως φιλοξενούμενος (Αγρίνιο και Καραϊσκάκη οι άλλες δύο). Στα υπόλοιπα 7 ματς, έκανε 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Μακριά από την Τούμπα, όπου η τελευταία του νίκη είναι το 1-2 επί της Ξάνθης στις 5 Ιανουαρίου, έχει δεχθεί τα 18 από τα 23 γκολ που έχει παθητικό!

Σχετικά άρθρα