Φαρφάλες με αρακά και φέτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">300 γραμμάρια ζυμαρικά φαρφάλες</span><br /><span style="font-size: medium;">½ κούπας κεφαλογραβιέρα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κούπα τυρί φέτα κομμένη σε κυβάκια</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια αρακάς</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">πιπέρι λευκό</span><br /><span style="font-size: medium;">μαϊντανό</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές σούπας λάδι</span><br /><br /><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βράζουμε τις φαρφάλες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει λίγο ρίχνουμε το τον αρακά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνουμε να μακαλώσει ο αρακάς για 8 λεπτά. Ανακατεύουμε ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και μόλις πιουν τα υγρά τους προσθέτουμε και τη φέτα και ανακατεύουμε.</span><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά τα οποία έχουμε σουρώσει (όχι πολύ καλά), ανακατεύουμε και σερβίρουμε στα πιάτα, γαρνίροντας με μαϊντανό ψιλοκομμένο.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα