Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πώς πρέπει να αντιδράσεις αν ο άνδρας σου μείνει χωρίς δουλειά
Πώς πρέπει να αντιδράσεις αν ο άνδρας σου μείνει χωρίς δουλειά  thumbnail

Πώς πρέπει να αντιδράσεις αν ο άνδρας σου μείνει χωρίς δουλειά

"ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΟΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ Η ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ "ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ"ΣΧΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΦΙΛΟΙ & ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ;


Γράφει η  Συμβουλευτική Ψυχολόγος Dr. Τζίνα Θανοπούλου, Ph.D. ,Ed. M Harvard University,Διευθύντρια του Κέντρου Συμβουλευτικής  Μαθησιακών Δυσκολιών του ISA, International School of AthensΕίναι σημαντικό ότι βιώνεις μια όμορφη, ισορροπημένη σχέση που σου δίνει αγάπη & αποδοχή. Βέβαια στις  μέρες μας είναι βασικό πρόβλημα όταν ο σύντροφος σου δεν έχει δουλειά, γιατί βιώνεις μια ανασφάλεια & αβεβαιότητα. Ταυτόχρονα αφού και εσύ δεν έχεις κάποιο επάγγελμα, το άγχος και η ανασφάλεια είναι διπλή.  Έχει πολύ άγχος για το παρόν & μέλλον.


Αυτό είναι δυστυχώς το πρόβλημα πολλών νέων σήμερα. Η ανεργία είναι ένα σημαντικό κοινωνικό φαινόμενο που εμποδίζει πολλούς νέους να νοιώσουν  ασφαλείς, να πάρουν τη ζωή & το μέλλον τους στα χέρια τους, να ανεξαρτητοποιηθούν & να δημιουργήσουν μια σταθερή ζωή & ισορροπημένες διαπροσωπικές σχέσεις! Τους δημιουργούνται έτσι πολλά πρακτικά & συναισθηματικά προβλήματα. Όταν κάτι τέτοιο βιώνει ο σύντροφος σου, το βιώνεις κατά συνέπεια & εσύ! Είναι δύσκολο, σε αυτή τη φάση, να σκεφτεί κάποιος ‘να πάει τη σχέση παραπέρα’ γιατί έχει μια ρεαλιστική, σοβαρή δυσκολία! Το γεγονός ότι υπάρχει αγάπη & καλή διάθεση είναι πολύ σημαντικό, αλλά για να προχωρήσει μια σχέση. Βέβαια χρειάζονται και οι ρεαλιστικές προϋποθέσεις!


Η επαγγελματική αποκατάσταση και των δύο σας είναι σημαντική προϋπόθεση για να μπορέσετε και οι δύο, να νοιώσετε σίγουροι & ικανοί ότι θα μπορέσετε να προχωρήσετε!


Βέβαια αν υπάρχει η αγάπη, υπάρχει και  θέληση για προσπάθεια, υπομονή & κουράγιο. Αξίζει τον κόπο, για την αγάπη και τη σχέση σας, να προσπαθήσετε να βρείτε μια επαγγελματική αποκατάσταση & να βοηθήσετε ουσιαστικά τη σχέση σας σε όλα τα επίπεδα.   


Δεν πρέπει να  επηρεάζουν οι φίλοι & γνωστοί με τις απόψεις τους !!!


Οι σχέσεις & ο χαρακτήρας κρίνονται στις δυσκολίες! Τώρα δοκιμάζεται η ικανότητα αν αγαπάς αληθινά, στη πράξη ! Στις δυσκολίες θα δείξεις στον άνθρωπο σου ότι τον υποστηρίζεις, όχι μόνο στις καλές στιγμές  !


 Υπομονή, θάρρος, αγάπη & δύναμη θα φέρουν τα καλύτερα.


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X