Αρχική / Media (old articles) / Η τρέλα του Flappy Bird: Πουλάνε iPhone στο eBay με εγκατεστημένο το παιχνίδι στα $99000
Η τρέλα του Flappy Bird: Πουλάνε iPhone στο eBay με εγκατεστημένο το παιχνίδι στα $99000 thumbnail

Η τρέλα του Flappy Bird: Πουλάνε iPhone στο eBay με εγκατεστημένο το παιχνίδι στα $99000

Flappy Bird: το παιχνίδι-εθισμός για iOS και Android ήρθε, θέρισε και …μας αποχαιρέτησε! Το εκνευριστικό και ταυτόχρονα εθιστικό gameplay του παιχνιδιού καθήλωσε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες και προκάλεσε τέτοιο πονοκέφαλο στον developer που αποφάσισε να το αφαιρέσει από το App Store και Google Play (σημείωση: μια έκδοση που κυκλοφορεί για Windows Phone είναι ψεύτικη).

 

Όσοι είχατε την «τύχη» να προλάβετε να παίξετε το Flappy Bird θα έχετε καταλάβει για τι μιλάμε. Οι υπόλοιποι θα μείνετε μεν με την απορία αλλά κάνατε ένα μεγάλο καλό στα νεύρα σας. Το παιχνίδι καθαυτό δεν ήταν και κάτι τρομερό. Ήταν ιδιαίτερα απλοϊκό και πολλοί θα επιχειρηματολογήσουν ότι είχε «δανειστεί» και μερικές πινελιές από το γνωστό Σούπερ Μάριο. Οι νομικές επιπτώσεις από κάποια ενδεχόμενη αγωγή από την Nintendo δεν ήταν, ωστόσο, ο λόγος που o Nguyen Ha Dong αποφάσισε να το αποσύρει αλλά επειδή είχε χάσει …την ησυχία του!

To παιχνίδι απέφερε στον δημιουργό του περίπου $50000 την ημέρα από τις διαφημίσεις μιας και η εφαρμογή η ίδια ήταν δωρεάν. Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να κατεβάσει το Flappy Bird πλέον τα έσοδα από τις διαφημίσεις συνεχίζουν να έρχονται από τους ήδη υπάρχοντες χρήστες του παιχνιδιού.

Η τρέλα δεν σταματά εδώ, όμως.

Στο ebay έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους iPhone η τιμή των οποίων ξεπερνά αυτή τη στιγμή τα $99000 και $90000. Όχι γιατί είναι κατασκευασμένα από χρυσό ή κάτι τέτοιο, απλά επειδή έχουν εγκατεστημένο το Flappy Bird. Και όμως αληθινό!

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X