Σαλάτα με αβοκάντο, πορτοκάλι και καρότο

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 ώριμο αβοκάντο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πορτοκάλι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 μαρούλι</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγη ρόκα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 καρότο τριμμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 αγγούρι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας άσπρο ξύδι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι, το στύβουμε και χρησιμοποιούμε 2 κουταλιές της σούπας για τη βινεγκρέτ.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακινούμε καλά σε ένα βαζάκι ώστε να αναμιχθούν τα υλικά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Τοποθετούμε τα φύλλα του μαρουλιού, τη ρόκα, το καρότο, το κομμένο αγγούρι και το αβοκάντο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα