Ο Μπουντούρης καθάρισε και την Κέρκυρα!

Με σκόρερ τον ηγέτη της ομάδας Σωκράτη Μπουντούρη, η Αναγέννηση Καρδίτσας έριξε στο… καναβάτσο (1-0) την πρωτοπόρο Κέρκυρα, υποχρεώνοντάς την στην τρίτη της φετινή ήττα για την Football League.Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το σουτ του Μπουντούρη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ οι αμυντικοί της Κέρκυρας έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή στο νέο σουτ του Χατζηρίζου.

Ο έμπειρος επιθετικός των Θεσσαλών άνοιξε το σκορ στο 59′ με κεφαλιά ύστερα από την σέντρα του Χατζηρίζου. Ετσι, η Αναγέννηση διατηρήθηκε σε τροχιά πλέι οφ, ενώ η Κέρκυρα παραμένει μεν στην κορυφή, αλλά περνάει μια κάμψη τελευταία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας, Χατζηρίζος, Ρόβας, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Μίχος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης (82′ Σίμωσης), Γεωργακόπουλος (71′ Χλωρός), Τιμόνοφ (53′ Γήτας).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης (10′ λ.τρ. Ραπτάκης), Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Σουάνης, Καραδέμητρος (61′ Ναγιάρ), Γκόμες, Μπεριάν (46′ Σίκιμιτς), Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος.

Σχετικά άρθρα