Γιουλ: Θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή

Ένα δέκατο πριν την ολοκλήρωση του τελικού, η μπάλα έφτασε στα χέρια του και εκείνος την άφησε στο καλάθι, για να προσφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης το Copa del Rey.Δεν ήταν πως είχαν δεμένη τη νίκη. Ή την ήττα. Όπως είπε ο Σέρχιο Γιουλ "το ματς έμοιαζε χαμένο, πριν έλθει στα χέρια μας και πριν… το χάσουμε πάλι. Γενικά, υπήρχαν πολλά έντονα συναισθήματα, μέσα σε πολύ λίγα λεπτά". Ώσπου ήλθε και το πλήρωμα του χρόνου να τελειώσει η διαδικασία που θα έδινε το Copa del Rey του 2014 και η μπάλα έφτασε στα χέρια του, στο 1” για το τέλος.

"Δεν σκέφτηκα κάτι. Απλά σούταρα. Δεν υπήρχε χρόνος να κάνω κάτι άλλο. Ευστόχησα και άρχισαν να τρέχω για να πανηγυρίσω με τους φίλους μου! Αυτό το σουτ ήταν σκέτη απόλαυση. Θα το θυμάμαι με αγάπη, σε όλη μου τη ζωή. Είναι τιμή και νιώθω ευτυχής".

Δεν παρέλειψε να εστιάσει στο ρόλο που έπαιξε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. "Του αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Είχε την μπάλα στα χέρια και ήταν υπεύθυνος για την τελική απόφαση. "Διάβασε" αυτό που είχε απέναντι του, με είδε μόνο στη γωνία και πάσαρε την τελευταία στιγμή. Ήμασταν τυχεροί που προλάβαμε και που το σουτ ήταν εύστοχο και τώρα πανηγυρίζουμε την κατάκτηση ενός τίτλου".

Όταν τον ρώτησαν γα την Μπαρτσελόνα, είπε πως "δεν πιστέψαμε ποτέ πως θα κάνει εύκολη τη ζωή μας. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ποτέ όταν παίζουμε με την Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει φαβορί. Οι αντίπαλοι μας φέτος έκαναν πολλές προσθήκες και θα φτιάξουν μεγάλη ομάδα, όπως φαίνεται και στο ΤΟΡ16 της Euroleague. Θα μπορούσε να είχε νικήσει και η Μπαρτσελόνα, αλλά η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό".

Πού πάει την ιστορία η Ρεάλ; "Είμαστε στον Φλεβάρη και έχουμε μόνο μια ήττα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε ταπεινοί. Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαρές στους φίλους μας". Αποθέωσε τον Πάμπλο Λάσο, λέγοντας "μας δίνει τη φρεσκάδα που χρειαζόμαστε για να παίζουμε όπως παίζουμε. Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα και αυτό φαίνεται εντός παρκέ. Είτε είναι ελκυστικά τα παιχνίδια μας, είτε όχι, σημασία έχει να νικάμε και να παίρνουμε τίτλους".

Σχετικά άρθρα