Ατζαγκούν: Απίστευτος κόσμος!

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν στάθηκε στην συνεισφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού στη νίκη της ομάδας επί του ΠΑΟΚ ευχαριστώντας τους φιλάθλους του Τριφυλλιού για την συμπαράστασή τους."Ηταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας και δείξαμε πως δεν μετράει μόνο η προσωπική απόδοση κάποιου παίκτη, αλλά πως η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Είχαμε μαζί μας και έναν πραγματικά απίστευτο κόσμο. Ήταν εκπληκτικοί οι οπαδοί μας. Γέμισαν το γήπεδο και μας έδωσαν την ώθηση που χρειαζόμασταν" είπε αρχικά ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός.

Αναφερόμενος στους λόγους που οι πράσινοι έφθασαν σε αυτή την επικράτηση, ο Ατζαγκούν είπε: "Ο προπονητής μας είχε πει πόσο σημαντικό είναι να πιέσουμε τον αντίπαλο, αλλά σωστά. Μπήκαμε όλοι αποφασισμένοι να τηρήσουμε την τακτική γιατί θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Το κάναμε και τα καταφέραμε".

Για την δική του απόδοση, σχολίασε: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο… Δεν πειράζει, το σημαντικό είναι να συνεισφέρουμε όλοι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πήραμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, οπότε είμαι χαρούμενος Στο ποδόσφαιρο έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια πράγματα. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός".

Σχετικά άρθρα