Σα Πίντο: Σημαντική νίκη

Στη σημασία της νίκης επί του Πανθρακικού στάθηκε ο Σα Πίντο και αποθέωσε τον Ντουντού.Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:
"Θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα μας έλυνε τα πόδια αλλά δεν τα καταφέραμε. Το θετικό είναι πως κερδίσαμε και  παίξαμε στους ρυθμούς που θέλαμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στην αρχή αλλά τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι σημαντικό για εμάς αυτή η νίκη και είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση του Ντουντού που στην επιστροφή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα σκόραρε και έδειξε σε καλή κατάσταση. Είναι ένας δυνατός παίκτης, πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και μπορεί να δίνει τη μπάλα με τη μία.

Η περίληψη του αγώνα είναι πως εμείς θέλαμε να σκοράρουμε και οι αντίπαλοι έπαιζαν αμυντικά περιμένοντας με την κόντρα να χτυπήσουν. Είναι σημαντική  αυτή η νίκη ειδικά με το γεγονός προήλθε με μια νίκη με τους ίδιους στόχους με εμάς.

Χαίρομαι γιατί μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δείξαμε κάποια πράγματα. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε υπομονή και είχαμε σωστές πάσες έτσι ώστε να φτάσουμε να απειλούμε. Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς".

Ερωτηθείς για το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Σα Πίντο είπε:
"Ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα, προέρχεται από καλά αποτελέσματα. Θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερες μέρες προετοιμασίας αλλά έχουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πρώτα. Οπωσδήποτε θα πάμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη. Θα παίξουμε με μια καλή ομάδα που έχει πολλές επιλογές".

Σχετικά άρθρα