Εισβολή – μήνυμα στην εξέδρα των αντιπάλων

Μαθήματα οπαδικής νοοτροπίας έδωσαν οι φίλοι της Καλλονής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όταν… εισέβαλαν στην εξέδρα των αντιπάλων τους για να φωτογραφηθούν μαζί τους!"Μετά την λήξη του αγώνα (09/02/2014) Α.Ε.Λ.Κ. – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο Ο.Α.Κ.Α. εμείς οι λίγοι αλλά πιστοί φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ κ΄ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ κάναμε άλλο ένα ‘ντού’ στους φίλους του Λεβαδειακού! το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Παρέα με τα παιδιά του Λεβαδειακού, μαζί με τα κασκόλ μας, δίπλα-δίπλα, δημιουργήσαμε μία ωραία στιγμή.
Απο αυτές που θέλεις να θυμάσαι και χαίρεσαι όταν παίρνεις μέρος σε αυτές. Προφανώς δεν πουλάνε αυτά τα πράγματα και γι΄αυτό και δεν δημοσιοποιούνται τέτοιες ενέργειες απο τις εφημερίδες και τις εκπομπές του μίσους. Δεν θα προβληθεί αυτή η ενέργεια και το ξέρουμε. Κάνουμε κάτι λάθος άραγε; μήπως να αρχίσουμε και εμείς να πετάμε μολότοφ; μήπως να μαχαιρώσουμε κανένα επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα;…
Δεν αναζητούμε εχθρούς στα άλλα σωματεία. Το είχαμε ξανακάνει με τους φίλους του ΟΦΗ, του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΞΑΝΘΗΣ (στον πρώτο γύρο)…και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια, μεσα απο την καρδιά μας, στον Λεβαδειακό.
Αν κρίνεται ότι κάτι σημαίνει αυτό που χθες έγινε για το ρημάδι το ποδόσφαιρο μας, που τόσο πολύ έχει καταταλαιπωρηθεί.
Αν κρίνεται ότι τέτοιες εικόνες μπορεί να συμβάλουν, έστω και στο ελάχιστο, στο να δούμε λίγο διαφορετικά τον αντίπαλο ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟ φίλαθλο", αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων Καλλονής.

Σχετικά άρθρα