Αρχική / More / Αθλητικά / Ξάνθη: 23 χρόνια αυτόνομοι!
Ξάνθη: 23 χρόνια αυτόνομοι! thumbnail

Ξάνθη: 23 χρόνια αυτόνομοι!

Θέση στα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος με αναφορά στο όνομα – μεταξύ άλλων – του Χρήστου Πανόπουλου πήρε η Skoda Ξάνθη, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Διαχρονικά η SKODA ΞΑΝΘΗ, τουλάχιστον τα τελευταία 23 χρόνια, είναι αυτόνομη και ποτέ δεν ενεπλάκη στις οποιεσδήποτε συμμαχίες.

Προτάσεις διαχρονικά έχει κάνει πολλές, άλλες ακολουθήθηκαν, άλλες όχι. Η SKODA ΞΑΝΘΗ συζητούσε και θα συζητά προτάσεις από οποιοδήποτε θεσμικό παράγοντα που στόχο έχουν την βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.

Τις επόμενες 25 μέρες η SKODA ΞΑΝΘΗ θα καταθέσει προς τα μέλη του Συνεταιρισμού και στις υπερκείμενες Αρχές, πρότασή της για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Superleague και της Football League, πρόταση που θα έχει διαφορετική φιλοσοφία ως προς την διοργάνωση των πρωταθλημάτων αυτών. Παράλληλα η πρότασή μας αυτή θα αναρτηθεί στο site της εταιρίας μας προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X