Χωρίς Χολέβας-Φουστέρ στο Περιστέρι για την πρόκριση

Τις υπηρεσίες του Χολέμπας και του Φουστέρ θα στερηθεί ο Μίτσελ στην ρεβάνς της Τεταρτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής.Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τους κυανόλευκους στο Περιστέρι, στη ρεβάνς του 0-0 που είχαν φέρει στο Καραϊσκάκη.

Το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή. Η ομάδα που μάρκαρε προσπαθούσε να πιέσει σωστά και αποτελεσματικά, προκειμένου να πάρει την μπάλα. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με τακτική.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, όπως και ο Βαλντέζ. Ωστόσο, έμειναν εκτός αποστολής. Ατομικά και με θεραπεία κινήθηκε ο Χολέμπας, που επίσης είναι εκτός.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βέργος, Βούρος.

Σχετικά άρθρα