To διπλό μήνυμα του Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης στηρίζει μεν τον Χουμπ Στέφενς, αλλά πλέον ζητάει να δει και αποτελέσματα από την ομάδα του ΠΑΟΚ, στέλνοντας διπλό μήνυμα στον Ολλανδό τεχνικό.Είναι ξεκάθαρο πως το μήνυμα που έστειλε ο Σαββίδης στον Στέφενς είναι διπλό. Από τη  μια υπερτονίζεται πως του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ως πρόσωπο αλλά και στο πλάνο του. Παράλληλα όμως ο Σαββίδης και απόλυτα δικαιολογημένα, ζητά το αυτονόητο από τον προπονητή και ότι ακριβώς περιμένει και ο κόσμος: αποτελέσματα και επίτευξη στόχων.

"Να μην χαθεί άλλος χρόνος" είναι το μήνυμα του Σαββίδη που παράλληλα εμμέσως δηλώνει πως δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του και στους ποδοσφαιριστές αφού στην ενημέρωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: "Υπάρχουν το ταλέντο και ο χαρακτήρας έτσι ώστε να κερδίσει η ομάδα τα πολλά πράγματα που απομένουν στην σεζόν".

Για τον Σαββίδη η προπονητολογία για την οποία ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για να επικοινωνήσει με τον Στέφενς. "Τώρα είναι η στιγμή ο προπονητής να παρουσιάσει την ομάδα στο καλύτερο της επίπεδο αφού ακολουθούν τα πιο κρίσιμα ματς", αναφέρεται στο κείμενο.

Μπορεί δηλαδή το πρωτάθλημα να έχει χαθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως η κατάκτηση του κυπέλλου η πρόκληση της πρόκρισης επί της Μπενφίκα αλλά και η έξοδος στο Champions League μέσω των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος είναι στόχοι που θα κριθούν τις επόμενες εβδομάδες και ο Σαββίδης περιμένει η ομάδα να αποδειχθεί συνεπής σε αυτές τις προκλήσεις.

Σχετικά άρθρα