Εστερχάζι: Να αρχίσει η κατασκευή του γηπέδου και είμαστε εδώ

O Μάρτον Εστερχάζι μίλησε για την προοπτική συνεργασίας της ΑΕΚ με την Sportfive και τόνισε πως εξελίξεις θα υπάρξουν μετά την έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
H παλιά δόξα της Ένωσης μίλησε για το ενδιαφέρον της εταιρείας της οποίας αποτελεί υψηλόβαθμο στέλεχος και την πιθανή συνεργασία με την ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι είναι ακόμα νωρίς για να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση, ενώ επισήμανε με δηλώσεις του στο "Goal" πως η ονομασία του γηπέδου είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας.

"Πρέπει να περιμένουμε λίγο, να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και έχουμε χρόνο για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάσταση, υπάρχουν επαφές, ξέρουμε τι θέλει η ΑΕΚ και ξέρουν για τι ενδιαφερόμαστε εμείς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι περισσότερο, ίσως στις αρχές του καλοκαιριού να υπάρξει κάποια νέα συνάντηση", ανέφερε αρχικά ο Εστερχάζι και πρόσθεσε:

"Όταν συζητάμε για την εμπορική αξιοποίηση ενός γηπέδου, το όνομα που θα δοθεί είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας. Δεν είναι το βασικό. Το σημαντικό είναι πως θα υπάρξει συνεργασία. Αισιοδοξώ πως θα βρεθεί λύση. Όταν θα ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένους όρους και πιστεύω πως θα βρούμε τη λύση που θα θέλουμε όλοι. Έτσι λειτουργεί η υπόθεση σε όλη την Ευρώπη, αυτό σκεφτόμαστε και για την ΑΕΚ".

Σχετικά άρθρα