Για το γόητρο και τον κόσμο του o Ολυμπιακός Βόλου

Για το γόητρο, την ιστορία και τον κόσμο του θα παίξει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Υποδέχεται στο ΕΑΚ τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του 4-0 της Λεωφόρου και θέλει να αποχαιρετίσει το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με μια νίκη και… ψηλά το κεφάλι.To αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την πρόκριση του Παναθηναϊκού, όμως οι παίκτες του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα μόνο αδιάφοροι δεν θα παρουσιαστούν. Έχουν ισχυρό κίνητρο να νικήσουν μια μεγάλη ομάδα και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έγραψε ιστορία φέτος στο Κύπελλο καθώς ήταν η μοναδική ομάδα της Football League που προκρίθηκε στην προημιτελική φάση. Οι "ερυθρόλευκοι" θα επιδιώξουν να πάρουν μια νίκη γοήτρου και να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις.

Η μπλε κάρτα του Ιβάν Καρίλ Ρεγκέιρο έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη διάθεση του Ρόκα, εκτός αποστολής έμεινε ο Κατσιαρός που αντιμετωπίζει πρόβλημα μικροτραυματισμού και οι Γιάννης Κατσίκης και Μάριο Γκούρμα, για λόγους ξεκούρασης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Γκίτκος, Γεωργίου, Κριστόμπαλ, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ζέρης, Πινδώνης, Κωστούλας, Νικολιάς, Ιωάννου, Καρίλ, Δεινόπαπας, Ρόκας, Κόμνος, Μελίσσης, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Ντινόπουλος.

Σχετικά άρθρα