Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Σοκ: Γυναίκα θα φέρει στον κόσμο μωρό με δύο πρόσωπα
Σοκ: Γυναίκα θα φέρει στον κόσμο μωρό με δύο πρόσωπα  thumbnail

Σοκ: Γυναίκα θα φέρει στον κόσμο μωρό με δύο πρόσωπα

Εντύπωση προκαλεί η απόφαση ενός ζευγαριού να κρατήσουν το αγέννητο παιδί τους, το οποίο έχει δύο εγκεφάλους και δύο πρόσωπα όπως δείχνουν οι υπέρηχοι, παρά τη συμβουλή των γιατρών για το αντίθετο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ρενέ και ο Σάιμον περίμεναν δίδυμα, ωστόσο αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για ένα παιδί με δύο συμμετρικά πρόσωπα και δύο εγκεφάλους, οι οποίοι έχουν μία κοινή βάση. Το παιδί είναι φυσιολογικό από το κεφάλι και κάτω και έχει μία καρδιά που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γιατροί τους συμβούλεψαν να μην το φέρουν στη ζωή γιατί οι άλλοι άνθρωποι θα το έβλεπαν σαν «τέρας», ωστόσο οι γονείς αποφάσισαν ότι μπορούν να του παρέχουν ένα περιβάλλον αγάπης.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι δεν θέλει να κάνει έκτρωση για λόγους ηθικής καθώς το παιδί είναι υγιές, με έναν «όμορφο» καρδιακό παλμό όπως αναφέρει, τονίζοντας ότι το ίδιο θα έκαναν και αν είχε σύνδρομο Down ή αυτισμό.

Πάντως, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο ιατρικές στατιστικές, τα παιδιά που έχουν ανάλογες γενετικές ανωμαλίες δεν έχουν μεγάλο προσδόκιμο επιβίωσης. 


Πηγή: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X