Aστέρας Τρίπολης: Aμφίβολος ο Σανκαρέ, καλύτερα ο Κοντοές

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινούνται πλέον στον Αστέρα αφού μετά το ρεπό της Τρίτης, οι Αρκάδες έβαλαν στο φουλ τις μηχανές την Τετάρτη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Στάικος Βεργέτης. Ο Σανκαρέ δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική και ακολουθεί αποθεραπεία. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση είναι ο Γιάννης Κοντοές. Ο έμπειρος αμυντικός δέχτηκε χτύπημα στον οπίσθιο μηριαίο στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Κοντοές δέχτηκε το χτύπημα στο ίδιο σημείο που αντιμετώπισε πρόβλημα και την περσινή αγωνιστική περίοδο, το οποίο μάλιστα τον είχε κρατήσει αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε του επέτρεψαν να προπονηθεί κανονικά, έστω και στο μισό του προγράμματος. Άλλωστε ο ίδιος νιώθει καλύτερα και ίσως καταφέρει να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα ατομικό ακολούθησαν οι Ναβάρο, Μπαρολίνι και Ερνάντεζ που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής.

Σχετικά άρθρα