Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Έχει σκοπό ή όχι να με παντρευτεί; Πώς θα το καταλάβεις
Έχει σκοπό ή όχι να με παντρευτεί; Πώς θα το καταλάβεις thumbnail

Έχει σκοπό ή όχι να με παντρευτεί; Πώς θα το καταλάβεις

Επιστημονική έρευνα από την Βρετανία έρχεται να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στο ερώτημα που βασανίζει εκατομμύρια ανύπαντρες γυναίκες σε όλο τον κόσμο: «Βλέπει σοβαρά τη σχέση μας; Θα με παντρευτεί;» Αν και εσείς ανήκετε στην κατηγορία των αγχωμένων περί του γάμου γυναικών αξίζει να δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης. 2000 εθελοντές λοιπόν απαντούν στο ποια είναι τα σημάδια που οι ίδιοι διαπίστωσαν ότι επισημοποίησαν τη δική τους σχέση, σε χρονικό διάστημα 5 μήνες από την έναρξή της.


Σύμφωνα με την εμπειρία τους λοιπόν ένας άνδρας δηλώνει διαθέσιμος για γάμο όταν:


-Θέλει να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας και μερικές φορές το απαιτεί και με σαφήνεια.


-Πρώτος εκείνος θα ζητήσει να κάνουν μαζί διακοπές αδιαφορώντας για το αν θα θυμώσουν μαζί του ή όχι οι φίλοι του που δεν προγραμμάτισε κάτι μαζί τους. Οι πρώτες διακοπές είναι άλλωστε τις περισσότερες φορές ένα μικρό πείραμα που δείχνει αν πραγματικά ταιριάζετε σαν ζεύγος και αν μπορείτε να είστε σύντροφοι που θα περάσουν ολόκληρη τη ζωή τους μαζί.


-Θα δώσει στην γυναίκα το κλειδί του σπιτιού του αφήνοντάς την ελεύθερα να παραβιάζει όποτε εκείνη θέλει τον προσωπικό του χώρο, που μάλλον πια έχει πάψει να είναι τόσο προσωπικός….


Άλλες συνήθειες και συμπεριφορές που δηλώνουν ότι μάλλον θέλει να σας παντρευτεί:


-Συζητά  για τα πάντα μαζί σας ακόμα και για τα πολύ προσωπικά ζητήματα, όπως οικογενειακά θέματα ή ζητήματα υγείας.


-Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σας αποκαλύψει το μισθό του. Δεν διστάζει να σας δώσει προσωπικές πληροφορίες όπως το password του υπολογιστή του ή του μέιλ του  μιας και δεν έχει τίποτα να σας κρύψει.


-Θέλει να κάνετε μαζί πολύ απλά και καθημερινά πράγματα. Θέλει να κάνετε μπάνιο μαζί, να μένετε συνέχεια στο σπίτι του για να ξυπνάτε μαζί, να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε μαζί. Αλλά ακόμα και όταν δεν είστε μαζί το πρωί στέλνει ένα τρυφερό μήνυμα στο κινητό και φροντίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας να σας δειχνει πόσο συχνά του λείπετε λέγοντάς σας «σε αγαπώ»..


-Στις κοινωνικές εκδηλώσεις όπου πρέπει να παρεβρεθεί, δεν θέλει πια να πηγαίνει μόνος του. Ακόμα και όταν δε χρειάζεται να έχει συνοδό μαζί του εκείνος επιμένει να πάτε μαζί. Ναι, νιώθει περήφανος για εσάς και θέλει να σας βλέπουν όλοι μαζί.


Στην εποχή των social media η γυναίκα θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της και τις διαδικτυακές ενδείξεις! Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα η αλλαγή της προσωπικής κατάστασης από «ελεύθερος», σε «σχέση» είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι ο άνδρας αυτός σας βλέπει σοβαρά. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X