Αρης: Ικανοποίηση για την βελτίωση στην άμυνα

Η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα της Κυριακής (16/2) με τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης, ξεκίνησε την Τετάρτη (13/2) με προπόνηση στο Νέο Ρύσιο. Ο Βαλεντίνος Βλάχος, που απουσίασε από τα δύο προηγούμενα ματς με Παναιτωλικό και Πανιώνιο, λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό, έκανε ατομική προπόνηση και υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Πέτρος Καμινιώτης. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει επίσης ο Ηλίας Σταυρόπουλος, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, κυρίως σε ό,τι αφορά την άμυνα.

Ο προπονητής του Αρη διαπίστωσε σημαντική βελτίωση στην αμυντική συμπεριφορά των κιτρίνων, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Σωκράτη Διούδη.

Παράλληλα, ο τεχνικός των κιτρίνων ζήτησε από τους παίκτες να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφού ακολουθεί ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι, κόντρα στη Βέροια.

Η προπόνηση του Αρη την Πέμπτη (14/2) θα γίνει στις 11:30 στο Νέο Ρύσιο.

Σχετικά άρθρα