Μπαρτζώκας: Με αυτό το ρόστερ ως το τέλος

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές (13/2), στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του Top 16, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Γιώργο Μπαρτζώκα, να διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Σερμαντίνι ή του Ντραγκίτσεβιτς και να τονίζει ότι η ομάδα του θα συνεχίσει με το υπάρχον ρόστερ μέχρι το τέλος."Για τους εκπροσώπους ομάδων είναι μία καλή εποχή να κάνουν δουλειές. Ενας καλός τρόπος είναι ένα δημοσίευμα ή ένας δημοσιογράφος ότι ενδιαφέρεται κάποια ομάδα για έναν παίκτη. Είναι να γελάς πολλές φορές με αυτά.

Είμαστε ευχαριστημένοι όπως είμαστε και οι άμεσες υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Κύριο μέλημα μας είναι να κάνουμε οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό με αυτό το ρόστερ στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού είχαν άμεση σχέση και με τους τραυματισμούς. Ακόμα και η μεταγραφή του Καββαδά.

Είναι προφανές ότι αν ο Πέτγουεϊ ή ο Λο δεν είχαν τραυματιστεί ο Ολυμπιακός θα τελείωνε τη χρονιά, όπως άρχισε", είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας.

Για τον αγώνα της Πέμπτης (13/2) κόντρα στην Εφές, τόνισε: "Η αυριανή (13/2) αγωνιστική μας υποχρέωση είναι με την Εφές. Προερχόμαστε από δύο νίκες. Με βάση την εικόνα που έχει δείξει έχει πιθανότητες να προκριθεί.

Εχει ακριβά συμβόλαια. Ειναι σημαντικό να διώχνεις την πίεση του αποτελέσματος. Εχει σίγουρα ποιότητα, από τότε που πήγε ο κύριος Αγγέλου έχει βελτιώσει κάποια πράγματα.

Αυτό που έχει καταφέρει ο κύριος Αγγέλου είναι πιστεύω οτι δίνει έμφαση στην προπόνηση, αλλά πήρε και σημαντικές αλλαγές. Παράλληλα, επέστρεψε και ο Γκονλούμ.

Αυτό που έχει καταφέρει έτσι η Εφές είναι να έχει μεγαλύτερη υπομονή στο παιχνίδι της. Δεν το παρατάει επιμένει στο ματς. Εχει κερδίσει το Μιλάνο και τη Λαμποράλ.

Στο τεχνικό μέρος είναι μία ομάδα που πάει σε λίγες σχετικά κατοχές στην επίθεση και προσπαθεί να παίξει καλή άμυνα".

Σχετικά με τον Ολυμπιακό, επισήμανε: "Εμείς είμαστε σε διαδικασία βελτίωσης της απόδοσης μας. Κάνουμε καλύτερη προπόνηση και φάνηκε και στα προηγούμενα ματς της Euroleague.

Δυστυχώς υπάρχει ένα θέμα με τον Πρίντεζη. Εχει υψηλό πυρετό. Σήμερα θα προσπαθήσει να κάνει προπόνηση.

Ο Πρίντεζης είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Θα προσπαθήσουμε και ελπίζω να είναι στη 12άδα ο Γιώργος.

Θα πάρει κάποιο χρόνο ο Αγραβάνης, ο Περπέρογλου έχει παίξει και στο "4". Για το πώς θα ανταποκριθεί η Εφές είναι ένα αίνιγμα.

Ειδικά μετά το Κύπελλο. Πολλές ομάδες έχουν μεγάλη ψυχολογική φθορά. Η Μιλάνο για παράδειγμα αποκλείστηκε, και η Μάλαγα.

Η Εφές έκανε καλή πορεία στο Κύπελλο, αλλά το να κερδίσεις καμιά φορά δύο ματς, όπως η Μπεσίκτας και η Γαλατά και να χάσεις στον πόντο δεν είναι εύκολο.

Σίγουρα αυτό σε κάνεις να αδειάσεις, αλλά ένα ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ είναι διαφορετικών απαιτήσεων. Είναι μία ομάδα που μας ξέρει καλά.

Πέρυσι παίξαμε πολλά παιχνίδια. Επίσης, εκεί είναι ο Τζαμόν, ο Βασιλειάδης και ο Αγγέλου, όμως και εμείς τους ξέρουμε καλά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν ταλέντο σαν ομάδα".

Για το ισπανικό Κύπελλο, αλλά και για το τούρκικο και το ιταλικό υποστήριξε: "Ειδικά το ισπανικό Κύπελλο που γίνεται με όλους τους φιλάθλους των ομάδων.

Ολοι θα ήθελαν να υπάρχει η έκπληξη, όπως και στο αγγλικό Κύπελλο για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο".

Σχετικά άρθρα