Χωρίς Λάσνικ στη ρεβάνς ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ με τους παίκτες του Παναγόπουλου να καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου ματς.
Τρεις μέρες μετά τα όσα έζησαν στο "Κλ. Βικελίδης" οι παίκτες του Πανιωνίου καλούνται να κοιτάξουν μπροστά και να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης όπου θα κληθούν κόντρα στον ΟΦΗ να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι "κυανέρυθροι" είχαν γνωρίσει την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 και τώρα θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση.

Από αυτό το ματς θα απουσιάσει ο Λάσνικ ο οποίος βρίσκεται εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος στην πατρίδα του και θα επιστρέψει όμως για να δώσει το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τετάρτης και την αποστολή η προετοιμασία του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε με πρόγραμμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Πάνος, Κούρος, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρντι, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Ντούνης, Κολοβός, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Καμπάνταης, Αραβίδης.

Σχετικά άρθρα