Σφαιρόπουλος: Κρατάμε τα καλά διαστήματα

Ο Πανιώνιος γνώρισε την πέμπτη του ήττα στο Last 32 του Eurocup από τη Νίζνι, με τον προπονητή των κυανέρυθρων, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να κρατάει τα καλά διαστήματα που έδειξε η ομάδα του."Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή σήμερα.

Πιστεύω, όμως, ότι κατά διαστήματα δείξαμε αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και υπήρχαν στιγμές, που λειτουργήσαμε σε άμυνα και επίθεση όπως ακριβώς θέλαμε απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επίπεδου.

Είναι προφανές ότι είχαμε και "κενά" διαστήματα, στα οποία δώσαμε εύκολα καλάθια μέσα στην ρακέτα. Στα σημεία εκείνα η Νίζνι εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή σε ύψος που διαθέτει ως ομάδα.

Κρατάμε από το σημερινό ματς τα καλά διαστήματα, το ανταγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο δείξαμε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέχρι τον τελευταίο αγώνα του Last 32 του Eurocup", είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γάιος Σκορδίλης είπε: "Η Νίζνι είναι πολύ καλή ομάδα και ήταν το φαβορί στην σημερινή συνάντηση.

Θέλαμε να μείνουμε στην διεκδίκηση της νίκης σε όσο ήταν δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να "κλέψουμε" τη νίκη στο τέλος.

Δεν τα καταφέραμε, είχαμε, όμως, κάποια διαστήματα στην αναμέτρηση, που μας δίνουν κουράγιο και δύναμη για να βελτιωνόμαστε για την συνέχεια της σεζόν".

Σχετικά άρθρα