Βιδάλ: Πολύ σημαντική νίκη

Στην μεγάλη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού, στάθηκε στις δηλώσεις του ο άσος της Μάλαγα, Σέρχι Βιδάλ, μετά το 87-71 στην Ανδαλουσία.«Νιώθω εξαιρετικά στη θέση του πόιντ γκαρντ. Έχω παίξει στις μικρές ομάδες στη θέση αυτή, αλλά στο παρελθόν τόσο στην Ταού όσο και στη Ρεάλ. Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ελπίζουμε να φέρει ξανά τους οπαδούς μας δίπλα μας.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να διαγωνιστούμε μία θέση για μία θέση στα πλέι οφ. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά προπονηθήκαμε καλά. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, καθώς γνωρίζουμε ότι αρκετές ομάδες είναι πιο μπροστά από εμάς.

Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες κι αν μπορείς να κοντράρεις μπορείς και να νικήσεις».

Από την πλευρά του ο Ράιαν Τούλσον ανέφερε: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν να μας δουν. Ξέρω ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά εκείνοι ήρθαν να μας δουν και μας βοήθησαν να κερδίσουμε μια σπουδαία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, κάτι που ήταν εξαιρετικό. Προπονηθήκαμε σκληρά, συγκεντρωθήκαμε και ανανεώσαμε την αυτοπεποίθησή μας να γίνουμε η ομάδα που θέλαμε να είμαστε. Ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση και δεν έπαιξα καλά στο Κόπα ντελ Ρέι. Ήθελα να έρθω εδώ και να δείξω στους οπαδούς μας ότι θέλω να νικήσω -και ότι θέλουμε να νικήσουμε σαν ομάδα».

Σχετικά άρθρα