Αρχική / More / Αθλητικά / Ραντεβού για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου
Ραντεβού για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου thumbnail

Ραντεβού για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου

Πέφτουν οι τόνοι στον Παναθηναϊκό μετά την καταιγίδα που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες. Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος επιθυμούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα αφού η συγκεκριμένη κατάσταση δεν εννοεί πάνω από όλους το σύλλογο.
Οι δύο άνδρες είναι δύο χαρακτήρες διαφορετικοί οι οποίοι δύσκολα θα μπορέσουν να συνεργαστούν. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν μπορεί να μπει σε μια διαδικασία εσωτερικής αντιπαράθεσης και πρέπει να πέσουν οι τόνοι, όπως βγαίνει από το κλίμα μέσα στο σύλλογο.

Για αυτό το λόγο θα υπάρξει μία συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό άλλωστε είναι βούληση και των δύο ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Αυτή αναμένεται να γίνει έπειτα από μερικές μέρες ώστε να ηρεμήσει το κλίμα. Εκεί θα δοθούν και οι απαραίτητες εξηγήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για να βρεθεί κοινό σημείο επαφής.

Από την πλευρά του Αλαφούζου δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Εφόσον θέλει να μπει δεν θα του δημιουργηθεί κανένα εμπόδιο. Άλλωστε, αναγνωρίζει την προσφορά της οικογένειας του στον Παναθηναϊκό και δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να τον θίξει.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X